Renovering og nybygning
VVS- og Tømreropgaver

Vores mange års erfaring i vores tømrerafdeling og som vvs-installatører, sammen med de nyeste regler og forskningsresultater, giver Dem som kunde en stor sikkerhed. Vi har igennem årene opbygget en meget stor kreds af private kunder, som vi udfører små som store opgaver for. Alle opgaver for privatkunder betjenes af vores serviceafdeling, for at sikre den tætte kontakt til kunden.

Nytænkning og muligheder i gamle rum

Vi udfører mange renoveringer af badeværelser og køkkener. Herigennem har vi samlet stor erfaring i hvordan man kan opbygge f.eks. et badeværelse som både er funktionelt samtidigt med, at det bliver et rum, som afspejler tidens modetendenser. Vi bruger denne erfaring konstruktivt og vil gerne i dialog med dig, for at du får den mest optimale udnyttelse af rummet, den dag det står færdigt. Vi kan ligeledes vejlede dig i VVS-produkter, som er bedst med hensyn til pris, kvalitet og vedligeholdelse. Vores speciale er renovering af lejligheder.

Indretningsplaner

Vi udarbejder gerne tegninger og tilbud på f.eks. badeværelset således, at du ved, hvad tingene koster, og hvordan det er tænkt indrettet. Vi tager penge for at udarbejde salgstegningerne, hvis du ordre opgaven hos os efterfølgende, vil vi fratrække udgifterne i tiluddet, hvorved tegningerne bliver gratis for dig.

Projektstyring

Det er ofte svært som privatperson, at få styr på de forskellige håndværkere, både med hensyn til indhentning af priser, og styring af tidsplan. Vi tilbyder derfor at udføre arbejdet i hovedentreprise. De har herefter kun os, som de skal lave aftaler med.

Godt håndværk til aftalt tid

Vi sikrer, at de øvrige håndværkere, udfører de aftalte ydelser, at disse bliver udført i henhold til gældende lovgivning, bliver færdigt til aftalt tid, og i en god kvalitet.

Forsikringsskader

Vi har aftale med flere forsikringsselskaber om at udføre forsikringsskader, hvor vi tager hele styringen af opgaven, således at du kun behøver at tale med Nordisk Klima, som så styrer underentreprenører og sikrer at arbejdet bliver udført håndværksmæssigt korrekt, og at opgaven bliver færdig til den aftalte tid. I forbindelse med forsikringsskaderne, udfører vi selv affugtning, tømrerarbejde, VVS- installation og ventilationsarbejde.

Opgaver indenfor renovering og ombygning

  • Renovering af badeværelse
  • Renovering af køkken
  • Tilbygning til villa
  • Nøglefærdige badeværelser og køkkener
  • Udskiftning af lofter
  • Udskiftning af gulve
  • Forsikringsskader

Kontakt

Afdelingen for
renoveringsopgaver

Lau Atli Danielsen
Direkte tlf. 2926 8106
› Till kontaktsiden